Floroteket - Handelsträdgård i Hullaryd
Hullaryd

Hullaryd

Handelsträdgård & Flower farm

Hullaryd är Florotekets moderbutik. Här startade Floroteket i mars 2020. 


Handelsträdgården har funnits sedan 40-talet och gjort generationer av kunder glada över att ha funnits så länge. Nu på senare tid har det renoverats och byggts om en hel del. Det har till exempel byggts till ett fantastiskt oranger under sommaren 2021, där kunder kan strosa omkring året runt och titta på allt fint som finns. Vi har en trädgårdsavdelning längst grusgången där vi har fruktträd, bärbuskar och perenner.

Växthusen 

I våra 3 stora växthus driver vi upp säsongens allra finaste, och tåligaste blommor. Helt giftfritt. Vår- och sommarblommor, tulpaner, snittblommor, kryddor, och även höst- och vinterblommor. Dessa säljer vi i alla våra butiker under säsong.

Butik & orangeri

I vår butik skapas det makalösa blomsterkreationer och buketter. Vår stil är lite vildare och våra buketter är en av de saker vi säljer mest av. Florotekets buketter är bohemiska, och härliga, gjorda för att hålla länge, och förtrolla vem som helst. Både i orangeriet och i butiken finns massor av inredning med en naturnära stil. Mycket torkat, terrakotta och jute. Vi älskar det enkla, men följer trender i både inredning och blommor.

Besök oss

Våra öppettider i Hullaryd är: tis-fre 10-18 & lör 10-13 (självbetjäning efter stängning från 13-16)

Söndag & måndag har vi stängt men erbjuder självbetjäning mellan 10-16.
Avvikande öppettider skrivs ut här, och på google. 

Nobyvägen 12, 57891 Aneby

Telefon: 0140 22008, mejl: hej@floroteket.se