Floroteket - Handelsträdgård i Hullaryd
Hullaryd

Hullaryd

Handelsträdgård, Vintage butik & Flower farm

Hullaryd är Florotekets moderbutik. Här startade Floroteket i mars 2020. 


Handelsträdgården har funnits sedan 40-talet och gjort generationer av kunder glada över att ha funnits så länge. Nu på senare tid har det renoverats och byggts om en hel del. Det har till exempel byggts till ett fantastiskt oranger under sommaren 2021, där kunder kan strosa omkring året runt och titta på allt fint som finns. Vi har en trädgårdsavdelning längst grusgången där vi har fruktträd, bärbuskar och perenner under säsong. Vi har börjat erbjuda vintage möbler och prylar. Vi älskar återbruk och vill gärna att våra kunder väljer 2nd hand i stället för nytt. Utbudet varierar, och vi gör själva om en stor del av utbudet. Här kan även våra kunder beställa ändringar och restaureringar av oss på befintliga möbler. 

Växthusen 

I våra 3 stora växthus driver vi upp säsongens allra finaste, och tåligaste blommor. Helt giftfritt. Vår- och sommarblommor, tulpaner, snittblommor, kryddor, och även höst- och vinterblommor. Dessa säljer vi i alla våra butiker under säsong.

Butik & orangeri

I vår butik skapas det makalösa blomsterkreationer och buketter. Vår stil är lite vildare och våra buketter är en av de saker vi säljer mest av. Florotekets buketter är bohemiska, och härliga, gjorda för att hålla länge, och förtrolla vem som helst. Både i orangeriet och i butiken finns massor av inredning med en naturnära stil. Mycket torkat, terrakotta och jute. Vi älskar det enkla, men följer trender i både inredning och blommor.

Besök oss

Våra öppettider i Hullaryd är: torsdag 10-18, fredag 10-18 och lördag 10-14

mån-ons är det självbetjäning på gården mellan 9-18, och på söndagar 10-16. Alla betalningar under självbetjäning görs med Swish,


Nobyvägen 12, 57891 Aneby

Telefon: 0140 22008, mejl: hej@floroteket.se