Floroteket - Handelsträdgård i Hullaryd
företag

Samarbete


Vill du samarbeta med oss? KUL! Även om det är ett längre samarbete, eller ett tillfälligt så är vi oftast väldigt positiva och öppna. Vi kör på 100% känsla, och vi arbetar gärna med företag och/eller privatpersoner som har samma värderingar kring människor, djur och natur som vi har. 


Om du stämmer in på dig och vill komma i kontakt med oss så är det vår vanliga mejl som gäller: hej@floroteket.se. Mejl är den absolut bästa kontaktvägen att börja med för oss. 


Företagskunder


Letar ni efter en blomsterkreatör med tänk inom hållbarhet och miljö, som är orädd inför nya, roliga utmaningar, och som är otroligt kreativ? I så fall har ni landat precis rätt. 


Här gör vi härliga buketter precis som ni vill ha det, till firmafesten, evenemanget, pensionen eller födelsedagen. Fantastiska dekorationer till skyltfönster, dukningar, dörrar, entréer - och projekt. Eller varför inte hyra gröna växter av oss som vi sköter på ert kontor, eller plantera utanför er entré? Göra en fin innergård eller bara byta ut till säsongens blommor. Vi gör såklart invigningar, fester, styling och mycket mer. Börja med att skicka iväg ett mejl så tar vi det därifrån - vi är redan peppade inför nästa uppdrag!