Floroteket - Handelsträdgård i Hullaryd
Utbud

Utbud och tjänster


På Floroteket har vi ett brett utbud. Vi har vår tädgårdsavdelning med träd, buskar, örter och uteblommor. I våra växthus har vi inneblommor och gröna växter i kombination med planteringshörna med allt du behöver för trädgården med fröer och verktyg. 


Beställning av buketter

Ring eller mejla en beställning. Vi nås på 0140 22008 och Hej@floroteket.se 

Observera att vi behöver beställningen minst 24h innan leverans. Bud körs under ordinarie öppettider inom kommun, och i vissa fall grannkommunerna. En utkörningsavgift om 100 kr tas ut. 


Samarbete


Behöver ni någon som tar hand om bordsdekorationer, eller arrangemang till konferensen? Löpande, eller ibland? Hör av er så kanske vi kan lösa ett fint samarbete.


Begravningar & minnesstunder


Personliga binderier för personliga relationer
Att göra en begravningsdekoration personlig blir vanligare och vanligare.
Var personen lantbrukare, gillade hen att fiska, resa, vandra i fjällen, eller vara i trädgården? Vi hjälper er med era specifika önskemål för ett sista personligt farväl. Mejla, ring, eller besök oss så kan vi gå igenom det tillsammans.  


Vi tar emot begravningar i närområdet, och oftast till grannkommunerna.

Vi utför begravningsbinderier från enklare buketter till pampiga dekorationer.

Allt sätts ihop enligt de närmastes önskemål, och utförs med känsla i både färg och form. Se prislistan nedan för ungefärliga prisuppgifter.


Prisförslag för begravningsbinderier


Alla binderier är baserade på val av blommor och säsong. Önskas specifika blommor behöver vi beställa detta i god tid, därför behöver vi ha beställningen 1 vecka innan begravningen. Vid Floristens val, väljer vi blommorna utefter den prisklass ni själva väljer. 


Bukett från 200 kr 

Liten dekoration i oasis från 500 kr

Medium dekoration i oasis från 1000 kr

Stor dekoration i oasis från 2000 kr

Liten krans från 500 kr

Stor krans från 1000 kr

Handblomma från 40 kr/st

Två band 200 kr

Ett band 100 kr

Kort 30 kr


Betalningsalternativ & leverans

Betalning görs via Swish eller direkt i butik. 

Vi levererar binderierna i god tid innan begravningen för att se så allt ser snyggt ut på plats. En avgift om 100 kr tillkommer vid utkörning och leverans av blommorna

Bröllop & fest


Vi tar emot bröllop- och festbokningar för buketter, bordsdekorationer, arrangemang m.m. 


Mejla, ring eller kom förbi så planerar vi ihop för bästa möjliga resultat. Vi behöver att ni annonserar oss en månad i förväg för att vi ska kunna ta hem önskade blommor och ha tid till att förbereda binderi och leverans.  


Hör av er till oss för offert på önskat binderi. Kontakta oss här