Floroteket - Handelsträdgård i Hullaryd
utbud

Utbud och tjänster


På Floroteket har vi ett brett utbud. Vi har vår tädgårdsavdelning med träd, buskar, örter och uteblommor. I våra växthus har vi inneblommor och gröna växter i kombination med planteringshörna med allt du behöver för trädgården med fröer och verktyg. Vi driver upp våra säsongsblommor själv. Till exempel tusentals penséer, tulpaner, cyklamen, alunrot, pelargoner och mycket mer.


Vi säljer inredning från erkända, och välkända varumärken som IB Laursen, Affari, Madam Stoltz, I AM interior, Bergs Potter, AfroArt och många fler.
Beställning i butik
Ring eller mejla en beställning. Vi nås på 0140 22008 och Hej@floroteket.se 

Observera att vi behöver beställningen minst 24h innan leverans. Bud körs under ordinarie öppettider inom kommun, och i vissa fall grannkommunerna. En utkörningsavgift om 100 kr tas ut inom kommunen. 

Samarbete


Vi har redan turen att få ha många fina samarbetspartners både i närområdet, men också på andra ställen i landet. Vi är däremot alltid öppna för nya förslag och kompisar att göra glada!


Företag


Vi levererar idag buketter och dekorationer till butiker, hotell, restauranger, inredningsbutiker och mängder andra verksamheter.
Vi gör uppdrag som dukningar, styling inför bostadsförsäljning, privata stylingar, inredning av gemensamma ytor, butiksinteriör, och större arrangemang till invigningar, fester och annat. 


Vi hyr ut dekorationer och tillbehör, och hjälper mer än gärna till att sätta tonen för eventet. Skicka ett mejl till hej@floroteket.se så får ni vårt inspirationshäfte med information och förslag på samarbeten.


Ni bestämmer - vi levererar

Fest & Bröllop


Vi tar emot bröllop- och festbokningar för buketter, bordsdekorationer, arrangemang m.m. 


Läs mer under fliken Fest & Bröllop 

Begravningar & minnesstunder


Personliga binderier för personliga relationer
Att göra en begravningsdekoration personlig blir vanligare och vanligare.
Var personen lantbrukare, gillade hen att fiska, resa, vandra i fjällen, eller vara i trädgården? Vi hjälper er med era specifika önskemål för ett sista personligt farväl. Mejla, ring, eller besök oss så kan vi gå igenom det tillsammans.  


Vi tar emot begravningar i närområdet, och oftast till grannkommunerna.

Vi utför begravningsbinderier från enklare buketter till pampiga dekorationer.

Allt sätts ihop enligt de närmastes önskemål, och utförs med känsla i både färg och form. Utkörning av dekoration till kyrka inom kommunen debiteras 100kr.